Zašto business plus?

Business plus paketi namjenjeni su i prilagođeni baš svima. Sadržavaju sve ono što je potrebno za Vaše poslovanje uz pristupačnu cijenu. S našim paketom možete zaboraviti na Vaše brige oko započinjana web poslovanja, te se usredotočiti na razvoj poslovanja.

SAZNAJTE VIÅ E - ili - ZAKUPITE PAKET

Postavljamo dizajn

U suradnji s Vama biramo najpristupačniji i najefektivniji dizajn stranice. Postavljamo ga na stranicu zajedno s najboljim sustavom za upravljanje – WordPressom.

Osiguravamo smještaj

Uz paket business plus dobivate web hosting paket s 3000MB prostora, i neograničenim prometom, uz paket dolazi i besplatna domena (.com, .net, .org, .info).

Vršimo SEO optimizaciju

Za Vas potpuno besplatno vršimo osnovnu SEO optimizaciju stranice te Vas dovodimo na sam vrh popularnih tražilica, uz to sve dodajemo Vas i na google karte.

I brzo dostavljamo

Stranice se dostavljaju u rekordnom roku. Nakon što odaberete izgled Vaše stranice, i dostavite nam sadržaj koji želite da uvrstimo stranica bude gotova za samo 72h.

NAŠE REFERENCE
Korisnici o nama
Dino Demirović

Dino Demirović

Niske cijene, visoka kvaliteta usluga i odlična podrška su pravi pokazatelji da je suradnja sa ovom tvrtkom pun pogodak za velike projekte.

Martin Jukić

Martin Jukić

Oduševljen sam brzom i kvalitetnom uslugom. 100% uptime od početka korištenja usluge mi je omogućio siguran i brz napredak za moj projekt zahvaljući Server-HR hostingu.

Matej Pribanić

Matej Pribanić

Brza dostava usluge, stalna dostupnost podrške i stabilnost naše stranice omogućili su nam napredak i osigurali sigurno poslovanje na internetu. Od srca Vam hvala.